Referenser

Ett urval av referenser:

”JKTECH kom med en lösning som lät intressant och även ekonomiskt positivt. Vi valde att köra och vi är jättenöjda, det blev väldigt bra. Vi var lite oroliga över kvalitén på de kameror vi valde, men det är riktigt bra skärpa på dem och till bra pris. Johan är trevlig och bra att ha och göra med och om det har varit något strul så har han fixat det utan problem.
Hasse Olsson, vd på Örebro Sotarn

”Johan kan våra produkter och det är så klart en jättestor anledning till att vi anlitar JKTECH. Han försöker alltid ställa upp och hjälpa till när vi behöver och är väldigt flexibel. Johans långa erfarenhet gör att han blir oerhört kunnig och dessutom är han serviceinriktad. Vi skulle absolut rekommendera honom vidare.”
Dan Gustafsson, vd på Paam Systems Sweden

”Om vi ringer eller mailar JKTECH för att vi har problem med våra nyckelskåp kan jag få hjälp direkt på telefon, är det större grejer så kommer han in. JKTECH har proffsig och snabb service och det är alltid raka besked så man vet var man har honom. Vi har ett bra samarbete och Johan är alltid trevlig mot all personal när han är på plats. Dessutom ger han bra kostnadsförslag och offerter och vi skulle varmt rekommendera honom.”
Maggi Söderberg, teknik- och säkerhetsamordnare Nordic hotels

”Vi valde JKTECH när huset skulle utrustas med inbrottslarm och rökdetektorer. Arbetet utfördes oerhört professionellt och Johan på JKTECH var pedagogisk när han förklarade hur allt fungerar. Vi känner stort förtroende för JKTECH och vi rekommenderar dem till våra vänner.”
Maria Eremo, privatkund

”Behöver ni trygghet? Anlita JKTECH! Från första samtalet till installerat larm tog det endast 24 timmar. Service i världsklass.”
Aladin Hajdarovic, ad Bilverkstad – Yrkesakuten

Nerikes Brandkår

Securitas

Danderyds kommun

Swesafe

Örebro kommun

Södersjukhuset